Služba zákazníkom: +41 71 722 32 88 24h/365d | Mail: info@yelasai.com

Pogosta vprašanja – Pogosta vprašanja o Hair Active Expertu

Tukaj odgovarjamo na vprašanja, ki jih naše stranke zastavljajo vašim strokovnjakom za Hair Active Experts in naši skupini za podporo.

V katerem jeziku so na voljo informacije o izdelku YELASAI?

Naše spletne strani in brošure so trenutno na voljo v nemškem, angleškem, francoskem, italijanskem in slovaškem jeziku. Nenehno ocenjujemo potrebo po nadaljnjih prevodih.

Kako mi lahko Hair Active Expert pomaga pri skrbi za lase?

Naši strokovnjaki za Hair Active so usposobljeni za nego različnih težav z lasmi. Neverjetno smo ponosni na našo mrežo svetovalcev. Naši strokovnjaki za izpadanje las pomagajo spodbujati rast las, uravnovešati mastne lase, negujejo lasišče in spodbujajo vitalnost las po vsej Evropi.

Ko obiščete Hair Active Expert za posvetovanje, bodo na voljo za vsa vprašanja in z veseljem vam bomo svetovali glede vaših pomislekov izpadanja las. Vsak posameznik Hair Active Expert se osebno zavezuje, da vam zagotovi naravne alternative za izpadanje las in dolgo življenjsko dobo.

Kako vem, če mi rastejo lasje?

Naši strokovnjaki za Hair Active redno beležijo napredek vašega lasišča in rasti las. Vsaka dva meseca se fotografira rast las. To je izjemno pomembno, saj lasje rastejo počasi. Ko se vsak dan pogledaš v ogledalo, se hitro navadiš na podobo in ne opaziš vedno sprememb na lasišču in laseh. Naši strokovnjaki poskrbijo, da je vaša rast dokumentirana, da prepoznamo rast na področjih, za katera skrbimo.

Kdo lahko postane strokovnjak za lase?

 Hair Active Expert, ki predstavljajo etos in filozofijo YELASAI, so izkušeni frizerji. Praviloma usposabljamo le tiste, ki imajo izkušnje s poklicnimi frizerji ali kozmetičarji. Čeprav imamo več kot 300 svetovalcev, verjamemo v kakovost pred količino.

Zagotavljamo visokokakovostno usposabljanje svetovalcem, ki nudijo strokovno podporo pri izpadanju las za stranke po vsej Evropi. Naši strokovnjaki so resnično zainteresirani za zagotavljanje strokovnega svetovanja ljudem v času težav z lasmi in s ponosom delijo naše naravno znanje.

Ali YELASAI nenehno razvija svoje raziskave?

Nenehno razvijamo celostno metodo YELASAI glede na izkušnje in želje naših strank. Prizadevamo si, da bi našim strankam in strankam zagotovili najboljše storitve in izdelke za izpadanje las, ki jih lahko.

Ali so vaše fotografije rasti las na vašem spletnem mestu resnične in točne?

Vse fotografije naših izkušenj so posnete od resničnih strank. Rezultati rasti las so odvisni od začetnega stanja lasišča in sodelovanja s strankami. Rezultate izredno hitre rasti las je mogoče doseči v nekaj tednih, vendar rezultatov ni mogoče posploševati. Vsaka stranka ima drugačno izhodišče, zgodbo in usedline na lasišču. Naši strokovnjaki za Hair Active uporabljajo celosten pristop za pomoč strankam pri rasti las in v večini primerov je rast novih las vidna v prvih treh mesecih. Če so težave z lasmi stranke prisotne že desetletja, lahko traja od enega do pol do dveh let, da začnejo rasti.

Slikovne dokumente, izkušnje, poročila in zgodbe na spletni strani YELASAI so objavili naši frizerji – iz Hair Active Experts – z dovoljenjem svojih strank. Zagotovimo lahko verodostojnost vseh slik na naši spletni strani.

Ali lahko YELASAI zagotovi rast las?

Z uporabo naših izdelkov in storitev ne moremo 100 % zagotoviti rasti las. Obstaja veliko neznanih dejavnikov, ki bi lahko zmanjšali uspeh. Kar pa lahko zagotovimo, je, da so naši izdelki temeljito preizkušeni in zreli ter da lahko dosežejo velik uspeh z naravno rastjo las. Številne naše stranke in stranke občutijo rast las v nekaj mesecih, nekatere pa v nekaj tednih.

Na splošno stranke običajno opazijo spremembe na laseh in lasišču po približno treh mesecih in lahko začnejo videti tanke lase na predelih, ki jih prej niso mogli. YELASAI je zrasel zaradi pozitivnih povratnih informacij in povpraševanja po naravnih rešitvah, ponosni smo na naše rezultate in smo zavezani zagotavljanju najboljših možnih izdelkov in storitev.

Kaj, če opravim zdravljenje in mi lasje ne rastejo?

Naš celostni koncept kaže velik uspeh po vsej Evropi. Mnogim ljudem, tudi tistim, ki so že obupali, smo sposobni zagotoviti naravno nego lasišča in storitev, ki spodbuja rast novih las. Naše storitve lahko pomagajo tudi pri pomirjanju prhljaja in uravnavanju prekomerne proizvodnje olja. Vsi postopki zahtevajo določeno stopnjo potrpežljivosti in doslednosti.

Za najboljše možne rezultate obiščite strokovnjaka za aktivne lase, ki vas lahko vodi skozi postopek in spremlja vaš napredek. Vaš strokovnjak lahko analizira lasišče, da podrobneje razume razloge za izpadanje las ali zastoj v rasti. Naša ambicija je, da vam ponudimo najvišjo kakovost in najboljšo možno storitev naravne rasti las. Za nadaljnje posvetovanje obiščite svojega strokovnjaka.

Preizkusil sem toliko ‘zdravil’ proti izpadanju las brez uspeha, zakaj naj zaupam YELASAI?

Številne naše stranke nas obiščejo, potem ko so preizkusile številne “rešitve za izpadanje las”. Imamo celo stranke, ki se udeležujejo neuspešnih presaditev las. Naši strokovnjaki ponujajo alternativni pogled na vaše potrebe izpadanja las in vaše skrbi obravnavajo s celostne in popolnoma naravne perspektive.

Običajno ugotovimo, da stranke po 3 mesecih začnejo opaziti napredek rasti las, vendar je to lahko različno odvisno od posameznika. Uporabljamo dobro zaokrožen pristop, da uravnotežimo telo kot celoto in napolnimo lasišče z esencialnimi hranili, ki jih potrebuje za regeneracijo.

Negovano lasišče je ključnega pomena za rast las, za nego uporabljamo najboljše možne sestavine. Naročite se na posvet pri Hair Active Expert

Kako YELASAI pomaga ljudem, ki gredo skozi kemoterapijo?

Mnogi ljudje, ki se zdravijo s kemoterapijo in radioterapijo, se bojijo izgube las. Po naših izkušnjah izpadanja las med takšnimi tretmaji ne moremo popolnoma preprečiti. Vendar pa so naši načrti nege uspešni pri zagotavljanju, da imajo lasje najboljšo podlago za ponovno rast po tretmajih.

Naše storitve in kolekcije pomagajo pri negi celotnega telesa. Posebej smo zasnovali Oncohaircare za podporo kože, lasišča in duše med in po kemoterapiji. Številne naše stranke opazijo rast las v nekaj mesecih, nekatere pa celo med zdravljenjem.

V obsežni študiji na priznani nemški kliniki za raka smo opazovali uspeh našega procesa Oncohaircare. S tem sodelovanjem pridobivamo vedno več priznanja in legitimacije za naš celostni koncept pri kemoterapevtskih bolnikih.

Zadevnim nudimo različne storitve:
Več o Oncohaircare.
Tukaj poiščite svojega strokovnjaka za Hair Active, ki ponuja Oncohaircare.

Ali so fotografije strank skladne z varstvom podatkov in zasebnostjo?

Vsak Hair Active Expert bo z vašimi osebnimi podatki obravnaval zaupno. Slike so objavljene le s pisnim soglasjem naročnika.

Zakaj se stroški razlikujejo od regije do regije?

Vsak frizerski salon mora plačati različne stroške – za lokacijo, infrastrukturo, salon, osebje, usposabljanje itd. Ali se lahko stroški naših priporočenih storitev razlikujejo od frizerja do frizerja, da vam zagotovimo najboljšo storitev na dolgi rok.

Ali je treba izdelke yelasai uporabljati vse življenje?

Ne, izdelkov YELASAI ni treba uporabljati vse življenje. Ko se vaše želeno stanje las povrne, lahko nadaljujete s katerim koli izdelkom po vaši izbiri.

YELASAI skrbi za vaše lasišče in mu pomaga vzpostaviti ravnovesje. Priporočamo, da nadaljujete z vsakodnevnim ščetkanjem lasišča in z uporabo naravnih izdelkov, lasišču prijaznih izdelkov. Ali boste še naprej uporabljali YELASAI negovalne izdelkeali druge, je povsem vaša odločitev.

Koliko stane celostno zdravljenje pri strokovnjaku za lase?

Z YELASAI Hair Active Expert imate na svoji strani partnerja, s katerim si prizadevamo za trajnostni cilj. To pomeni: če ste dosegli svoj cilj glede kakovosti las, vam ni več treba uporabljati priporočenih izdelkov za nego in lasje ostanejo ne glede na to. Ker je vsaka začetna pozicija individualna, so tudi stroški zelo individualni. Ali so stroški in koristi v primerjavi z drugimi ponudniki YELASAI GmbH je eden najugodnejših izdelkov za nego na trgu in ena redkih metod s trajnim in celostnim pristopom.
Poleg tega je vaša osebna izbira, kako pogosto želite izkoristite storitve v salonu Hair Active Expert. Če si prizadevate za rast novih las, priporočamo, da lasišče 12 tednov čistite enkrat na teden in kasneje enkrat na mesec, dokler niste zadovoljni s stanjem las. Ker negovalni tretma v salonu zelo cenijo številne stranke, se najdejo ljudje, ki to nege pri Hair Active Expertu opravijo dvakrat ali trikrat na teden ali pa nadaljujejo enkrat na teden ali – po aktivnem času 12 tednov, vsaka dva tedna . Poleg tega obstajajo ljudje, ki – po zadovoljivem času zdravljenja približno dve leti še naprej uživajo v masaži s stimulacijo meridianov in akupresurnih točk – samo zato, ker se počutijo dobro. Zaradi tega se lahko vaši posamezni stroški razlikujejo in jih sploh ni mogoče primerjati. Pogovorite se s svojim lokalnim strokovnjakom za Hair Active in dobite nasvet!

Ali lahko preizkusite izdelke yelasai?

YELASAI GmbH ne zagotavlja vzorcev ali izdelkov za namene testiranja. Iz preprostega razloga, saj zahteva natančne analize lasišča in nato tedne do mesece, da bi opazili uspeh pri rasti las. Zato nima smisla testirati izdelke le nekaj dni. Z Hair Active Expert v vaši bližini lahko preizkusite dišavo izdelkov YELASAI in občutek na vaši koži. Samo prosite za to!

Zakaj imate toliko strokovnjakov za lase?

Gianni Coria je ustanovil YELASAIjevo mrežo Hair Active Experts da svoje naravne rešitve za izpadanje las deli s čim več ljudmi. Zgodaj v svoji raziskavi je odkril, da običajne frizerje le redko poučujejo o pomenu nege lasišča pri vzdrževanju in rasti las. Ker so YELASAIjeve naravne metode odvisne od izboljšanja kakovosti lasišča, je Gianni začel usposabljati lokalne strokovnjake o svojih naravnih ugotovitvah.

Ko se je uspeh naravne rasti las širil, je Gianni usposobil več svetovalcev za svoj koncept, da bi podprl čim več strank. Naša mreža se še naprej širi in ima zdaj več kot 300 svetovalcev zaradi povpraševanja in pozitivnih ocen.

Kaj je posebnega pri izdelkih yelasai?

Osnova ponudbe so zelišča, ki so fermentirana že več kot tri leta. Ti so osnova za vse izdelke za nego las YELASAI, ki spodbujajo rast las. Za to se zelišča očistijo z dragocenimi mikroorganizmi in pretvorijo v koristne snovi, kot so encimi, aminokisline, vitamini in bioaktivne snovi ter antioksidanti. Naravni procesi fermentacije delujejo samo z naravnimi surovinami. Proces fermentacije poznamo tudi pri pridelavi kislega zelja, piva, sojine omake itd. Vrenje daje koži širok nabor hranilnih snovi. To zagotavlja edinstvenost posebne linije za nego kože in las.

Naši izdelki so certificirani s strani Approved Nature.

Za koga je bil ustvarjen strokovnjak za aktivne lase?

 Hair Active Expert je naslovljen na vse ljudi, ki imajo težave z lasmi ali lasiščem – naj bo to so pretanki lasje, pa naj gre za tako imenovano krožno izpadanje las, moteče izpadanje las ali polno plešavost – in to je le nekaj primerov mnogih.

Ali obstajajo kritični glasovi o yelasaiju?

Na internetu kritični glasovi o holistični metodi YELASAI. O temi rasti las se polemizira in vsak proizvajalec kozmetike, ki se ukvarja s to temo, je najprej osumljen kot goljufa. Ti prispevki običajno niso znanstveno dobro raziskani. Gre le za celovit napad: vsa kozmetika v zvezi z rastjo las je neuporabna. Ti prispevki so površni in resničnega ozadja se pogosto ne posreduje. Celostni pristop Hair Active Expert nima nobene zveze s čudežnim zdravilom ali panacejo. Gre za logično zaporedje, ki upošteva številne dejavnike, ki vodijo do težav z lasmi. Gianni Coria je ustanovil mrežo Hair Active Experts, da bi ljudem zagotovil izobraževanje in resnično pomoč ter naravne alternative za rast las.

Za vsakim Hair Active Expert stoji frizerski salon z ekipo. Dober ugled v regiji je pomemben za vsakega posameznega frizerja/frizerja in izrednega pomena za njegov gospodarski uspeh, zato je koncept Lasje Active Expert je bil stokrat kritično testiran s strani strokovnjakov – že dolgo pred uvedbo v salon.

Kaj je strokovnjak za aktivne lase?

YELASAI Hair Active Experts so frizerji, pomeni strokovnjaki, ki so se strokovno usposobljeni za nego lasišča za svetovanje in spremlja ljudi s težavami z lasmi vseh vrst – z namenom spodbujanja in ohranjanja njihove naravne rasti las.

Kako me lahko obvestim o strokovnjaku za lase aktivni?

Približno 300 frizerskih salonov v osmih državah deli uspehe in izkušnje celostnega koncepta Hair Active Experts. Pogovorite se s strokovnjakom v vaši bližini. Ste frizer in se želite naučiti koncepta Hair Active Expert? Zaprosite za brezplačne informacije o našem spletnem mestu Imate težave z lasmi in bi radi dobili strokovno analizo in posvetovanje, da bi razumeli, kaj ima privedlo do težav z lasmi – in poiskati pomoč? Na naši spletni strani lahko najdete Hair Active Expert v vaši bližini! Želite informacije o naših izdelkih za nego, bogatih s hranili? Izvedite več na naši spletni strani.
Želite se informirati samostojno? Preberite knjigo »Naravne rešitve za izpadanje las« avtorja Giannija Coria, ki jo je izdal Mankau Verlag.

V čem se metoda yelasai razlikuje od drugih postopkov?

Koncept YELASAI “nege lasišča in las” temelji na naravnem pristopu do lepih, vitalnih las ali spodbujanja rasti novih las. Manj gre za izdelke, ki takoj ustavijo simptom ali tableto/kapsulo, ki jo lahko hitro pogoltnete. Kot veste, to na koncu ne deluje, sicer vas ne bi bilo na tej spletni strani in bi iskali rešitve za končno rast las. S konceptom nege YELASAI nameravajo prizadete osebe senzibilizirati v naravni negi kože in las ter jim dati orodja, s katerimi se doseže ali okreva cilj – zdravi, močni lasje. Večina nas se ni naučila pravilno vzdrževati lasišče v biološkem smislu. Posledično so procesi pretvorbe v odrasli dobi običajno težki. Toda brez vašega aktivnega sodelovanja se lasje ne morejo vrniti. Zato je Gianni Coria ustanovil mreža Hair Active Experts da vas lahko spremlja na novem aktivnem načinu nege lasišča in las ter da pretvorba uspe.